campionat de Balears ILCA6_ 1
Compartir
Notable i meritòria participació finalment des regatistes des Club Nàutica Ciutadella que han defensat es interessos de Menorca en aquest cap de setmana de forts vents i pluges a Pollença, en el Campionat de Balears ILCA6.
En un des Autonòmics més durs des darrers anys, as final fos regatistes CNC han pujat as podi. Borja Torres, tercer balear sub17, a més de sisè sub16 i el 13 a sa general. I David Ponsetí, tercer sub19 i segon sub17, acabant quart a sa general, entre es 60 millors deses Illes Balears.
A més, també des CN Ciutadella, Pepe de Sintas ha finalitzat es novè absolut i Laia Mendoza, amb només dues proves, ha estat sa 16 femenina balear, dins uns grans resultats en general per es alumnes des CNC, dirigits aquest cap de setmana a Pollença per Sebastià Mesquida.
VALORACIONS DEL TÈCNIC, SEBASTIÀ MESQUIDA:
“Ha estat un campionat duríssim per ses males condicions atmosfèriques. Finalment hem pogut fer sis proves de nou previstes lo qual significa que els al·lots ha hagut de donar es màxim psíquica i físicament”.
“Ha sigut un campionat amb molt de nivell amb diverses regatistes preparant els Jocs Olímpics de Laser Radial femení”.
“Els nostros han fet molt bon paper tenint en compte tots els condicionants. 
David Ponsetí 4rt absolut, 2n Sub 17; Borja Torres 3er Sub 17 i Pepe de Sintas 9é absolut i 3r Sub 19 masculí.”
“Crec que els resultats nostros són molt positius i els motiven per sa Copa Espanya d’aquí dues setmanes”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *