Pere Ponsetí- vela
Compartir

També s’ajorna es Princesa Sofía, ses seves primeres proves del 2021

Ses primeres dues proves a ses que havia de fer front en aquest 2021 es regatista de referència des Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, s’han vist ajornades (no suspeses) per sa pandèmia des coronavirus. Sa Copa de España que s’havia de celebrar ara a Torrevieja, que també era sa Comunitat Valenciana Olympic Week 2021, s’ajorna a una nova data. S’evolució de sa covid-19 juntament amb ses noves restriccions sanitàries promogudes per diversos governs regionals, entre ells sa Comunitat Valenciana, han obligat a cancel·lar sa copa inaugural en sa que havia de prendre part Ponsetí (CN Ciutadella), regata que tenia en es seu programa i en sa seu des Real Club Nàutic de València sa primera cita nacional de sa classe.
Sa regata no ha estat cancel·lada com així s’ha produït en sa majoria de ses classes que estaven en es programa de sa prova de classes olímpiques i vela lleugera, sinó ajornada a una nova data. Igual passa en s’altra gran prova que tenia en es seu calendari aquestes setmanes Pere Ponsetí (CNC), es Trofeu SAR Princesa Sofía, un referent entre ses regates internacionals de vela i que ajorna sa seva 51a edició as mes d’octubre. Sa competició de classes olímpiques, vela lleugera i creuer es disputarà des 2 as 9 des citat mes en sa badia de Palma.
Mentre cauen competicions dins aquesta Fase 4, Ponsetí segueix es pla d’entrenament físic i de navegació, «com si no passés res», ens diu. Potser sa RFEV muntarà una concentració en es CAR de Múrcia, per suplir s’anulació de Torrevieja.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *