Clínic de Aina Bauzà a sa flota Làser d’Es Nàutic

Clínic de Aina Bauzà a sa flota Làser d'Es Nàutic
Compartir
A manca de competicions per s’aturada de Nadal, aprenentatge. Açò és es que ha ideat per aquests dies de vacances de Nadal es directot tècnic de vela lleujera, Toni Mascaró.
Durant tres dies sa mallorquina Aina Bauzà, guanyadora femenina en es darrer Campionat de Balears de Làser Radial, imparteix as regatistes Làser des CN Ciutadella un interessant Clínic, en es que fan feina damunt sa preparació tècnica, física i psicològica, tres intensos dies de feina a Ciutadella encaminats sobre tot a sa regata de competició d’alt nivell, tenint en compte que Bauzà està dins ses cinc millors d’Espanya i amb es JJOO de Tokio 2021 as cap.
Tot i es mal temps de diumenge a Ciutadella, van poder navegar ja un poc a sa badia de Ciutadella i dur a terme una xerrada curta mentre que aquest dimarts, amb sa previsió encara de mal temps a la mar, faran sa trobada des Clínic pràctic en aigües de Fornells, per a assegurar-se es poder navegar.
Sa jornada de dilluns va ser per partida doble ja què amb es temporal marítim de Ciutadella sí que es van haver de passar es dia a terra i a més de ses xerrades d’Aina Bauzà, s’hi va afegir es regatista del CN Ciutadella, Felip Moll, que va impartir as més joves as voltant de sa seva classe ‘mini’ i es seu gran repte des 2021 a s’Atlàntic.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*