Campionat Social de Pesca d’Espècies 2020
Compartir
Es món de sa pesca recreativa continua fent es seu caminet en es Club Nàutic Ciutadella, amb totes ses mesures higièniques i de seguretat per sa covid-19.
I aquest passat dissabte Es Nàutic va dur a terme es Campionat Social de Pesca d’Espècies 2020, un campionat en es què sa primera posició va ser per a s’embarcació Spígola, d’Álvar Marquès i Manolo Almagro, amb 15 parelles i sa peça major, un espectacular Espet de 5.169kg. Sa segona posició seria per sa barca Aventura, de Joan Marquès i Ana Torres, amb 14 espècies diferents mentre que sa tercera posició se sa va endur sa barca Laramar, que amb Josep Camps i Basili Martí i 11 parelles totals, tancada es podi en es Moll de la Trona.
Sa sortida d’aquest Social 2020 d’Espècies va ser a les 7 hores des matí, amb un temps meteorològic un poc incert, malgrat que per sort va millorar i va acabar amb molt bon dia. Hi van haver inscrites 10 barques, que tenien fins les 12.30 hores per dur es major nombre de parelles de diferents espècies pròpies de pesca amb bsrvs5.
Sa mateixa secció de pesca recreativa des CN Ciutadella considera aquest campionat com a «complicat, ja que s’han de pescar diferents espècies amb tècniques de pesca molt diverses, fet que obliga a gestionar bé el temps de la prova», detalla ‘Pepo’ Camps, el vocal de la junta directiva en aquesta secció. «Perquè no es consideri una captura fortuïta s’han de pescar almenys dues unitats de cada espècie, perquè sigui vàlida», explica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *