Europeo Laser 4.7
Compartir
Setmanes intenses ses que viuen es joves regatistes des Club Nàutic Ciutadella. Sa flota Làser des club, amb es seu director tècnic, Toni Mascaró, va completar es passat cap de setmana sa Lliga de Ciutadella Làser 2020, que finalment ha tingut com a vencedors a Toni Juan en Làser 4.7 i José Mª. de Sintas en Làser Radial.
Juan acabaria per davant de Jaume Moll i Maria Montaner en es podi mentre que De Sintas ho va fer davant Borja Torres i Sergi Pons. Laia Mendoza seria a ses dues competicions, segona dona en 4.7 i única en Radial.
Dir que enguany, des tres dissabte que hi havia programats per aquesta Lliga Ciutadella, as final només se n’han poguts celebrar dos, per mor des temporal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *