Álvaro Marquès defensarà sa primera posició des Campionat Social de Raors des Nàutic

Campionat Social de Raors 2020-1
Compartir
Confiant en què es temps ho permeti, demà dissabte a primera hora des matí els participants en sa segona i definitiva prova des Campionat Social de Raors 2020 que organitza anualment es Club Nàutic Ciutadella s’endinsaran cap a la mar gran per a definir es guanyadors definitius d’enguany i en un any estrany i marcat per ses mesures de seguretat i distanciament que ja va dur a terme Es Nàutic en sa primera jornada de sa setmana passada. Una primera cita de pesca de raors en sa que hi van prendre part 13 de ses 14 barques inicialment inscrites.
I a manca de sa segona i definitiva prova que viurem aquest dissabte dia 12 de septembre que si no hi ha res de nou es durà a terme dissabte que ve, dia 12 de septembre, un clàssic des podis de pesca recreativa des CN Ciutadella, Álvaro Marquès (Spígola), defensarà sa primera posició provisional, en haver pesat sa setmana passada 100 raons, donant 6.730kg; segon provisional, Josep Camps (Laramar), amb 100 raons i 6.266kg i tercer provisional, Toni Juan Allès, amb 100 raons i un pes de 5.604kg. Sa Peça Major des primer dia seria per Quico de Borja Camps, amb un raó de 107grams.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*