Campionat Social de Raors 2020
Compartir

Álvaro Marquès (Spígola), va pesar 100 raons, donant 6.730kg

Sa Peça Major, un raó de 107grams

Prova de foc sa que es va viure ahir en es Club Nàutic Ciutadella, amb sa primera prova des Campionat Social de Raors 2020, es primer que es du a terme en plena pandèmia i ara rebrots de sa covid-19.
Amb un molt bon ambient i tothom complint fil per randa amb ses normes contra sa covid-19 i una meteorología molt bona, en es moment de sa pesada des campionat es van presentar dos inspectors de pesca, per a confirmar que tot anava com tocava.
Amb un comportament més que correcte des participants durant tot es matí de Social 2020, es va demostrar aquest dissabte que es CN Ciutadella colabora i compleix amb tot es que sa conselleria de Pesca des Consell Insular de Menorca demana, fomentant sa bona pràctica de sa pesca recreativa responsable. Es inspectors, ens explica es vocal de sa pesca recreativa des CNC, Josep Camps, “aprofiten aquestes pesades per treure dades de població, mides i nombre de captures, per les dades estadístiques. I va anar tot correcte, el que ens omple de satisfacció en Es Nàutic”, diu es directiu, en es que era un dia clau dissabte per es futur inmediat d’aquesta pràctica esportiva.
Quant as tema purament esportiu, en aquesta primera prova des Campionat Social de Raors 2020 es van citar 14 barques inscrites i en van sortir 13; a part, van pesar 12 embarcacions. A manca de sa segona i definitiva prova que si no hi ha res de nou es durà a terme dissabte que ve, dia 12 de septembre, es primer provisional a sa classificació és Álvaro Marquès (Spígola), que va pesar 100 raons, donant 6.730kg; segon provisional, Josep Camps (Laramar), amb 100 raons i 6.266kg i tercer provisional, Toni Juan Allès, amb 100 raons i un pes de 5.604kg. Sa Peça Major des dissabte seria per Quico de Borja Camps, amb un raó de 107grams.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *