Caiac Balear
Compartir
Es infantils Marc Sans i Haize Quevedo, es cadet Joan Llabrés, es júniors Àlex Pons i Jordi Marquès, es sub-23 Tasio Enzo, es sènior Dani Sánchez Viloria i es veterans Josep Maria Marquès, Arturo Grijalba i Ricard Ruiz seràn sa representació des Club Nàutic Ciutadella en es Campionat de Balears 2020 de Caiac de Mar que es celebrarà aquest pròxim dissabte dia 29 d’agost a Mallorca, organitzat per es Club Piragüisme Cost den Blanes i la Federació Balear de Piragüisme.
S’Esplanada de sa Costa den Blanes, just as costat de Marineland, a Calvià, es viurà aquest esperat Autonòmic 2020, des de sa categoria Prebenjamí des més petits i fins as Veterans, amb un nodrit grup de palistes d’Es Nàutic, de sa mà des director tècnic des CNC, José Luis Moles.
Un Balear de Caiac de Mar lògicament marcat per sa situació que es viu a ses Illes Balears i a tot es país amb sa pandèmia de sa covid-19 i que farà que, per exemple, es lliurament de trofeus no es celebri. Aquests es donaran as entrenadors i que ells mateixos es reparteixin as guardonats.
Un Campionat de Balears 2020 de Caiac de Mar que suposarà s’estrena oficial ja i amb sa indumentària des CN Ciutadella de s’internacional Daniel Sánchez Viloria, fitxat enguany per es club presidit per Rafel Torrent, després que hagi establert seu lloc de feina a Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *