Cartel Jocs Esportius Edat Escolar
Compartir

Es departament d’Esports des Consell Insular ha organitzat un nou curs digital per a donar a conèixer sa filosofia des programa Jocs Esportius des Consell. Aquesta iniciativa dóna resposta a una de ses demandes presentades per es sector esportiu en s’enquesta d’es Rescat a s’Esport a causa de sa pandèmia de sa Covid-19.

Aquesta nova iniciativa es durà a terme de dia 9 a dia 30 de juny i està dirigida a qualsevol persona que tengui relació amb s’àmbit esportiu: famílies, entrenadors, àrbitres, coordinadors de clubs esportius i també directius i joves esportistes majors de 17 anys. Actualment ja s’hi han inscrit 63 persones.

Aquest curs comptarà amb una segona part amb un contingut més específc i es durà a terme durant es pròxims mesos. Es professionals que hagin assistit as dos cursos podran formar part de s’equip tècnic des Jocs Esportus de sa propera
temporada.

Hem de recordar que es model des Jocs Esportius s’ha compartit amb ses administracions públiques, amb sa comunitat educativa i, per descomptat, també amb es organismes esportus, per tal d’assegurar un consens que consideren fonamental per garantir s’èxit d’aquesta iniciativa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *