20 equips de 7 col·legis a sa II Diada dels escacs
Compartir
A s’assemblea virtual de clubs d’escacs de Menorca des passat 25 de maig demostràrem ganes d’arribar a acords i aquest és es resultat:
– Donar per acabada la 62ena edició del campionat de Menorca per equips (2020) i considerar com a definitius els resultats de la primera fase, per tant es proclama campió de Menorca al Cercle Artístic de Ciutadella A. S’acorda – així mateix – que d’aquest campionat no hi derivi cap canvi de categoria, per tant – en no jugar-se la segona fase – no hi haurà ascens (que sempre beneficiaria a un club filial) ni descens (que podria perjudicar a un club principal).
Per tant, altre cop el Cercle Artístic de Ciutadella mereix la nostra enhorabona en assolir el seu catorzé campionat, el brillant grup que integrava l’equip A, format per David Pons, Joan Cubas, José Martínez, Oriol Massip, Albert Fraga, Antoni Arroyo i Joan A. Gomila, ha continuat demostrant notòria superioritat i són uns justs guanyadors; completa la satisfacció del club ciutadellenc el segon lloc assolit pel seu equip C, integrat pel juvenil Joan Ponseti i els escolars Doro Gomila, Joan Moll, Jana Moll i Guillem Bagur que han de participar també de la nostra felicitació, acabaren invictes i foren els únics que apretaren als campions. 
A l’assemblea també acordàrem intentar, sempre que es pugui i complint estrictament els protocols sanitaris, tornar paulatinament a la  competició presencial i així:
– Acabar els campionats de Menorca sub 10 i sub 16 (en queden tres rondes de cada torneig) a la primera setmana del mes de juliol; de forma que puguem tenir un campió insular a enviar als campionats d’Espanya que – almenys orientativament – ja estan convocats.
– Mantenir durant els mesos d’estiu el circuit d’escacs blitz illa de Menorca que arribaria a la seva cinquena edició.
– Organitzar durant els propers mesos de setembre / octubre, amb caràcter previ a la temporada d’escacs clàssic, la 64ena Concentració Menorquina d’Escacs i el campionat insular d’escacs ràpid.
Açò no obstant, a nivell insular, el proper diumenge 31 de maig (10:00), ens trobarem on line en el Memorial Joan Florit Arena, més informació a  https://lichess.org/tournament/0BFnGs8L (contrasenya Fins sempre), primer homenatge al nostre enyorat amic, victima d’aquest virus desconegut i perillós que ens està canviant la vida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *