Josep Marquès (Es Nàutic)
Compartir

Es set regatistes des grup d’Or des Nàutic lluitarán per es Balear d’Optimist 2020

Tot a punt perquè aquests dies, amb uns 80 inscrits, es celebri es Campionat de Balears d’Optimist 2020, a Santa Eulàlia des Riu, a Eivissa. I allà hi és ja es Club Nàutic Ciutadella, amb es seu director tècnic, Toni Mascaró, i es seus set regatistes classificats en es grup Or, junt amb altres regatistes de Maó i Es Castell també.
A Eivissa ses intenciones de sa flota del CN Ciutadella són ses d’aprofitar per entrenar i estar concentrats, amb un equip molt jove però amb moltes ganes de fer un bon paper en aquest Autonòmic. Un Balear en es què a Eivissa s’espera aquests dies una previsió de poc vent i amb un hàndicap important per es ciutadellencs, ja què aquesta setmana sa meitat de s’equip ha estat malalt i caldrà veure si s’han recuperat.
Toni Mascaró té molt clar que en aquest Balear Optimist 2020 es seus faran “un bon campionat. Serà difícil però avam si aconseguim ficar molts fillets a les Finals Escolars, a les que en passen 60. Sembla fàcil però l’any passat només van passar quatre de tota Menorca, dels 10-11 que hi havia en el Grup Or”.

Es Nàutic present a nes Balear i a sa Gala Balear de piragüisme

Cap de setmana especial i marcat en vermell per sa secció de piragüisme des Club Nàutic Ciutadella, ja que una llarga expedició de fins a 30 persones, entre palistes, entrenadors i acompanyants, estaran presents dissabte en es Campionat de Balears-Trofeu Illes Balears 2020 que es celebra en es Llac Esperança del Port d’Alcúdia i a sa gran Gala Balear de Piragüisme que es celebrarà as vespre a s’Hotel MLL Palma Bay Club Resort de sa capital balear.
Es director tècnic des CNC, José Luis Moles, junt amb es seu entrenador, Joan Marquès, se’n duen un grup de 22 palistes, que competiran a Alcúdia en totes ses categories i intentaran donar sa cara en tot moment en aquest Balear 2020. I ja es vespre, es reconeixements as palistes més destacats de sa passada temporada a nivell autonòmic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *