Atria-Lliga de Creuers d'Es Nàutic
Compartir

Atria en classe RI3 i Blue Hornet en RI4 dominen sa segona prova de sa Lliga Creuers 2020 d’Es Nàutic

Atria-Lliga de Creuers d'Es Nàutic

Diumenge es va celebrar a Ponent sa segona regata de sa Lliga de Creuers 2020 des Club Nàutic Ciutadella. Participaven dues classes RI 3 i Ri 4 i en aquesta ocasió es va poder gaudir i molt d’una molt bona meteorologia i bon dia de regates de creuers a sa badia de Ciutadella, formant els participants un triangle com a recorregut.

En aquest, sa classe RI3 havia de fer dues voltes (8 milles), amb arribada en popa; i sa classe RI4 una volta (5 milles), amb arribada també en popa.
Ja de bon matí es donava sa sortida conjunta des participants de ses dues clases, en sa que es creuer Atria marcava diferències ja de bon començament amb sa resta de sa flota i seria finalment es just guanyador. El seguirien s’Embui i Marball en classe RI3. Per es que fa a sa RI4 guanyaria Blue Hornet, seguit de Sirius.
Durant es transcurs de sa prova organitzada per es CN Ciutadella es va tenir una intensitat de vent d’entre 7 i 13 nusos des rumb 290°, que durant es transcurs de sa regata aniria rolant a 260°.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *