Jaume Mestre
Compartir

Comença es Programa de Seguiment de Tecnificació de Piragüisme a Menorca

Es pròxim cap de setmana tindrà lloc sa primera de ses tres concentracions que es realitzaran a Menorca en relació as Programa de Seguiment de Tecnificació organitzat per a la Fundació per a l’Esport Balear conjuntament amb sa Federació Balear de Piragüisme.

Un total de 21 piragüistes des tres clubs de Menorca (Club Nàutic Ciutadella, Club Marítimo Mahón i Club Náutico Villacarlos) formaran part d’aquesta concentració, amb sa col·laboració especial de 2 tècnics de sa Fundació per a l’Esport Balear, Antonio Diego Anglada i Jaume Mestre, que juntament amb es tècnics de Menorca duran a terme sa Jornada.

Es te previst realitzar una xerrada tècnica, un control d’aigua a on es realitzarà una filmació per analitzar sa tècnica; i per últim un control de força. D’aquesta manera es esportistes menorquins podran experimentar com es treballa dins un Centre de Tecnificació i millorar en es seu dia a dia.

Informa: Toni Pons /Director Tècnic del Programa de Seguiment de Esportiu a Menorca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *