creuers
Compartir

Wanderlust i Chica Txeca, dels germans Pons Faner, protagonistes de sa 1ª regata de la ‘Lliga Anual 2020’ d’Es Nàutic

creuers

Es Club Marítimo Mahón organitza cada any sa Regata Dia des Poble de Menorca, que consisteix en dues proves, una de Maó a Ciutadella i una altra de Ciutadella a Maó.

Enguany es van desplaçar a Llevant dos creuers del CNC per a realitzar sa Regata Maó-Ciutadella: Chica Txeca i Wanderlust, des germans Toni i Josep Pons Faner, que acabarien essent alguns des grans protagonistes de sa primera trobada de creuers d’aquest 2020.

creuers
Regata molt ràpida amb recorregut per es sud de Menorca marcada per es fort vent del nord amb ratxes entre 20-25 nusos, destacant-se a partir de Punta Prima es dos creuers d’Es Nàutic, que van arribar a Ciutadella en primera i segona posició respectivament. Una vegada compensats es temps van ser segon i sisè.
Diumenge estava programada sa primera Regata de sa Lliga Anual, que en coincidir amb sa sortida des creuers de Maó, es va programar amb sortida en conjunt, realitzant una petita cenyida de desmarcatge juntament amb un petit través per a preparar el recorregut fins a Son Saura a virar una balisa i retorn a s’entrada del port de Ciutadella; i la flota de Maó rumb as seu port.

Des de sa sortida es destacava Wanderlust, seguit de ChicaTxeca, virant així sa primera i segona balisa. Però en virar el Cap d’Artruix, es segon avançava as primer, virant també sa balisa de Son Saura en aquesta posició. Ja en es tram de Son Saura a Cap Artruix, es vent pujava d’intensitat i Wanderlust es col·locava as capdavant, posició que mantenia fins a s’arribada, en una prova ben emocionant i entretinguda.

1r WANDERLUST de Josep Pons Faner
2n CHICA TXECA de Toni Pons Faner
3r ATRIA de Joan Josep Vilafranca Sora

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *