Jordi Torres y David Ponsetí (CNC), Nacional Láser Radial
Compartir

Es Nàutic va a s’autonòmic làser 4.7 a confirmar a Torres i Ponsetí per es Nacional

Comença es 2020 competitiu per sa vela lleugera i ho fa amb un esdeveniment amb majúscules a Can Pastilla, a Palma, ja què allà es celebra es Campionat de Balears 2020 Làser 4.7, entre demà divendres i diumenge.

Un campionat de molta importància perquè és classificatori per fer s’equip Balear per es pròxim Campionat d’Espanya de sa classe; fa mitja (rànquing) amb es campionats passats.
I amb representació des Club Nàutic Ciutadella avui mateix han viatjat cap a Mallorca fins a nou regatistes, de sa mà des monitor des club, Sebastià Mesquida. Seran a Can Pastilla representant a Es Nàutic: Aitana Cavaller, Laia Mendoza, Jaume Moll, Borja Torres, José Maria de Sintas, Pepe Gornès, Toni Juan, Jack Vinnie i David Ponsetí.

Precisament, es menor dels Ponsetí, junt amb Borja Torres, van a Can Pastilla en teoria a defensar sa seva classificació, després d’haver estat en es Campionat d’Espanya passat de Melilla. A més, en Es Nàutic esperen alguna altra sorpresa agradable.
Un Campionat de Balears 2020 de Làser 4.7 per es què s’esperen unes condicions de temps variables, un dia de vent més fort i s’altra de menys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *