Cristina Pons des Físics sub-campiona d’Espanya de karate
Compartir

Cristina Pons des Físics sub-campiona d’Espanya de karate

Cristina Pons des Físics sub-campiona d’Espanya de karate

Cristina Pons des club Shotokan Ciutadella vinculat as Centre Esportiu Físics i actualmet entrenant en es Club Esportiu Mediterrani de Barcelona, es passat cap de setmana s’ha proclamat sub-Campiona d’Espanya en sa modalitat de Kúmite en es pes -61kg.

Pons després de superar a ses seves contrincants en aes eliminatòries, no va poder en aa seva rival qui va imposar-se a sa ciutadellenca de forma contundent. Sa karateka de Físics torna de Talavera de la Reina molt satisfeta des seu treball tècnic i a la vegada impotent per com va transcorre es combat de sa final, ja que dues clares ocasions de punt no van pujar as marcador, que hagués canviat es resultat i conseqüentment hagués sofert un gir en es transcurs estratègic de s’enfrontament.

Per altre banda, sa resta d’expedició, Adrià López, Judith Álvarez, Judith García i Julen Triay, no van poder superar ses primeres rondes de ses eliminatòries.

Inesperadament tots ells van tenir un dia sense fortuna en quant a resultats, però a la vegada tornen cap a Menorca amb sa satisfacció d’haver realitzat un campionat correcte tècnicament xerrant i amb sa intenció de fer algunes millores en sa forma de lluitar i sobretot amb sa motivació ben alta de cara a futures competicions.

A l’espera de rebre ses llistes definitives de la RFEK, sobre es esportistes que disputaran sa Gran Final de sa Lliga Nacional, es Club Físics espera que as ja classificats Lucas Tobajas, Adrià López i Cristina Pons, s’uneixin es altres karatekes des club que estan pendents de sa llista definitiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *