David Ponsetí Nacional Làser 4-7
Compartir

David Ponsetí representarà a Es Nàutic i a s’illa en es Campionat d’Espanya Làser 4.7 a Melilla

Ja és un fet. Un des regatistes de referència en es Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, ha confirmat aquest passat pont de Tots Sants, a Ciutadella, sa seva classificació després des Trofeu Illes Balears- organitzat junt amb s’Almirall Farragut- per a assistir amb s’equip balear en es pròxim Campionat d’Espanya de Làser 4.7 de 2019, a Melilla, entre es dies 4 al 8 de desembre.

Es menor de sa saga Ponsetí serà així s’únic representant de Menorca entre es millors en aquest Nacional 2019 de Làser 4.7 que es presenta competit i dur. Ponsetí (CNC) ja es va proclamar subcampió de sa Copa d’Espanya de Làser 4.7 en aigües de Cadis aquest mateix any en una categoria superior a sa seva i entre 140 participants; ess millors des país.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *