Preparant Trofeu Farragut Es Nautic
Compartir

Tot a punt per un Almirall Farragut-Illes Balears amb uns 150 regatistes a Ciutadella

Preparant Trofeu Farragut Es Nautic

Es Moll de la Trona i es port de Ciutadella han començat a agafar color ja aquest dijous, darrer dia de mes. I és que estem a punt de començar divendres es Trofeu Almirall Farragut-Illes Balears Làser 4.7 2019, que viurem en Es Nàutic de demà fins diumenge, en Optimist i Làser 4.7.

Uns 150 regatistes arribats de diferents punts de ses Illes Balears donaran vida un any més a un des trofeus més estimats ja a sa nostra comunitat i que, a més, té es plus de comptar de manera conjunta amb es Trofeu Illes Balears de Làser 4.7, classificatori per es pròxim Nacional de sa classe.

Des d’aquest dia 1, Dia de Tots Sants, i fins diumenge, cada migdia es donarà es tret de sortida a ses regates des Farragut d’enguany, que en principi tindrà un temps bo a la mar es dos primers dies i es podria embrutar un poc diumenge.
Es millors regatsites d’aquestes dues classes de sa vela lleugera es troben a Ciutadella per un trofeu que viurà es seu lliurement de trofeus diumenge, a partir de les 17’30 hores des capvespre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *