Compartir

Tir Lliure

Una temporada interessant

S’acaba d’encetar sa temporada 2019/2020 del nostre estimat esport a Menorca, una temporada que promet ser interessant, LEB Plata, Junior i  Balear centraran ses mirades, sense oblidar-nos de les categories de formació, a les que seguirem prestant atenció a deportesmenorca.com.

El Bàsquet Menorca sembla que ha fet un salt de qualitat i està destinat a lluitar per quotes més altes que sa temporada passada. L’equip sembla més consistent, amb més fons d’armari, el que ha de repercutir en millors resultats. Llavors serà la competició qui dictarà sentència, però de moment, l’equip promet donar alegries a la millor afició de la categoria.

La Lliga Junior és un altre dels punts d’atenció preferents, una lliga que ha guanyat en interès, any rere any, gràcies al premi de disputar sa Lliga Balear. En el seu dia va ser un encert apostar per aquesta Lliga i ho demostren com es posen els Pavellons setmana rere setmana. La primera part d’aquesta competició dictarà quins equips tindran dret a jugar-la, per el que promet, un any més, ser una competició atractiva.

Però la gran novetat d’aquesta temporada és la tornada de la Lliga Balear Sénior o, almenys, la tornada a un format de Lliga semblant al que hi havia fa uns anys. Després d’una llarga travessera pel desert, en el que la competició ha patit una falta d’interès gairebé insultant, torna una Lliga que va ser, en el seu dia, el punt de llançament dels equips menorquins cap a quotes més altes. Alcàzar, Ciutadella o Sant Lluís són un clar exemple.

Sense caure en vells errors, amb els peus a terra, amb objectius totalment diferents dels d’aquella època, potser amb l’excepció del CB Es Castell, que té altres objectius, els equips menorquins disputaran una Lliga molt més atractiva que els anys passats, i que ha de ser un mirall i un al·licient pels joves jugadors i jugadores menorquins.

Estem idò davant una temporada interessant, en la que el nostre estimat esport de la pilota grossa serà protagonista dels principals mitjans de comunicació illencs. 

Gaudim idò del que està per venir. 

Rissoabraçada amics lectors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *