Julen Triay-Campio Tenerife
Compartir

Julen Triay es proclama campió a Tenerife en es campionat des “Proyecto Mundial” de karate

Julen Triat-Campio Tenerife

Julen Triay ha pujat a lo més alt des podi en es campionat celebrat a Tenerife en sa que era sa concentració organitzada per sa Real Federació Espanyola de Karate. Julen va passar sa primera ronda lliurant s’enfrontament, i seguidament va lluitar amb dos companys de selecció as que va superar però tenint que fer-se fort amb sa seva millor estratègia utilitzant ses seves tècniques més efectives i contundents.

Per es des Físics, aquesta concentració amb es entrenaments amb es seleccionador nacional i es campionat ha significat un important injecció de moral i de autoestima personal, des que segur li farà molt de bé de cara a futurs campionats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *