Ajedrez-Tablero
Compartir

Es escacs no són només blitz

En Paco Vallejo està molt actiu i en bona forma, després de empatar as primer lloc des Torneig Iberoamericà, jugar sa lliga xinesa, ha tornat a Linares, on amb es seu equip, el Paterna, ha fet un gran paper as campionat d’Espanya d’equips de primera divisió, ho podeu veure a: https://chess24.com/es/watch/live-tournaments/primera-division-2019/3/2/1  
Exitosa (entre parèntesi hi ha el saldo en ELO des seus integrants) expedició del Cercle Artístic a Barcelona per a jugar l’open de Sants, Hostalfrancs i la Bordeta, integrada pels escolars Joan Ponseti (+19), Joan Moll (+98) i Doro Gomila (+64), que han participat as grup A, acompanyats per Santi Gomila (=) i Esteve Campins (-65) que han jugat as grup B. A més as blitz previ s’hi apuntaren també – amb un resultat molt digne – David Pons, Francesc Campins i Joan Cubas. Tot ho podeu consultar a
Hi ha una possibilitat que s’èxit des joves ciutadellencs sigui a causa des seu entrenament, així – perquè tothom pugui accedir a sa porció d’èxit que li pertoca (i sobretot a sa satisfacció d’entendre el joc) – es Cercle Artístic ens informa que a ses seves instal·lacions, cada dijous – des de principis de setembre fins Sant Joan – hi haurà classes per adults (de les 19:45 a 21:15), impartides per es MF David Pons, dirigides a jugadors de club, tant per qui comenci com per jugadors ja més durs, per tant obertes a tots es interessats.
Es torneig d’escacs ràpid as Centre Penitenciari de Menorca per La Mercé – segurament – es jugarà es matí de dissabte 21 de setembre. Ja hi ha dos jugadors federats apuntats (Ismael Fiol i Joan Florit), encara ens fan falta 2 més, es voluntaris haurien de sortir i comunicar-m’ho lo més prest possible; a veure si – entre tots – muntam un torneig saludable.
Es divendres previ, 20 de setembre (20:00), s’ha previst convocar s’assemblea de clubs d’escacs de Menorca, as local del CE Ferreries, ja sabeu que és una reunió oberta i que convé que tots hi aporti.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *