Preparació arbits bàsquet-Foto de grup
Compartir

Es àrbitres de bàsquet ses Illes es preparen per afrontar sa nova temporada

Un centenar d’àrbitres ha participat en aquesta edició que ha tingut com a convidat a Xavi Amorós, director tècnic d’arbitratge de sa FEB

Preparació arbits bàsquet-Foto de grup

Es Comitè Balear d’Àrbitres de Bàsquet ha celebrat aquest cap de setmana as Poliesportiu Prínceps d’Espanya s’stage de preparació per a afrontar aquesta nova temporada. Es director tècnic d’àrbitres de sa FEB, Xavier Amorós, ha estat enguany es convidat.

Prop de 120 persones entre àrbitres i oficials de taula formen es cos arbitral de ses Illes que en es darrers anys no ha deixat de créixer. De fet per as propers cursos de formació hi ha més de 50 persones apuntades a totes ses Illes (oficials de taula) i una vintena per a àrbitres.

Preparació arbits bàsquet-Oficials de taula - Acta Digital

A s’stage d’aquesta temporada han assistit quasi 100 persones entre àrbitres i anotadors. Ha estat una jornada amb moltes activitats. Es àrbitres han realitzat es pertinent examen de reglament i, a més a més, es anotadors han rebut una xerrada sobre s’acta digital a càrrec de Susana Gallego.

Amorós ha estat s’encarregat d’una sessió amb es tècnics del CBAB on s’ha xerrat sobre avaluació i seguiment as àrbitres. Després, ha realitzat una sessió a pista amb tots es col.legiats.

S’stage d’enguany ha acollit una xerrada dirigida as àrbitres però també oberta a tots es entrenadors sobre unificació de criteri. A més a més, sa psicòloga esportiva, Azucena García, ha estat sa responsable d’una xerrada sobre com gestionar determinades situacions que es donen as partits.

RECONEIXEMENTS I PREMIS TATO

Tal com ja és tradicional, en acabar sa jornada s’han entregat es reconeixements as àrbitres que van sumant anys as CBAB i també es “Premis Tato” as oficials de taula. Es guardonats enguany han estat:

41 anys a nes Comitè:

Pedro Arrom, que ha rebut es Siurell de plata de mans de Xavier Amorós

30 anys a nes Comitè:
Enrique Laguna
15 anys a nes Comitè:
Carlos Martínez
Isabel Luque
Sebastián Martínez
Alberto Pedrós

Claudio Torres
Victòria Arrom
Antonio Pallicer

Premis TATO

Reconeixements as joves oficials de taula i amb més progressió entregats per part de Dolors Besné
Anotadora: Marta Sánchez de Alcázar
Cronometradora: Irene Weiser
Operadora 24 segons: Malén Castell

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *