Foto Horaris Biosport Sant Lluis
Compartir

Activitats Dirigides

Sant Lluís incrementa sa seva oferta esportiva

Es Poliesportiu Municipal comença es proper 2 de setembre ses activitats dirigides per adults

Ses infantils ho faran a partir de dia 16

Foto Horaris Biosport Sant Lluis

Es municipi de Sant Lluís ja coneix sa nova oferta d’activitats dirigides municipals que s’oferirà es curs 2019-20 as Poliesportiu de Ses Canaletes. Sa normalitat esportiva començarà a partir d’aquest dilluns, 2 de setembre, amb sa tornada a s’activitat de ses classes dirigides amb es nous horaris i ses noves ofertes. Ses activitats dirigides es posaran en marxa es proper dilluns 16 de setembre.

Ses novetats per aquest inici de curs són Body Balance, una combinació de Yoga, Pilates i Thai Chi; Grit, entrenament amb equip, intervàlic d’alta intensitat, amb temps controlats d’exercici i descans; i s’apertura d’un nou grup de Biorunning pensat per aquelles persones que volen començar a córrer.

Una altra millora que s’ha assumit és s’ampliació de s’horari ja que a partir des 2 de setembre es poliesportiu estarà obert de forma interrompuda de les 7 a les 23 hores de dilluns a divendres, mentre que dissabte estarà obert de les 9 a les 14
hores i de les 15.15 a les 22.30 hores, i es diumenges de 9.30 a 14.30 hores.

Amb aquesta millora, es usuaris que optin a sa quota Premium Plus, podran gaudir de 65 hores setmanals de classes dirigides i 97 hores de sala fitness oberta durant sa setmana, sent una de ses ofertes més amplies de s’illa. Aquesta quota te un preu de 43,95 euros as mes. Hi ha un ventall ampli de preus, ofertes i quotes per adaptar-se as màxim a ses necessitats de cada usuari.

Així mateix, també hi ha alguns canvis a s’oferta, amb activitats que han canviat de nom com són es casos d’Spinning que passa a ser Cycling i Biocross, que ara es diu Functional Training.

Es regidor d’Esports de Sant Lluís, Ramón Herraiz ha presentat ses novetats aquest dimarts, juntament amb es director general de Biosport Menorca, Toni Capó, empresa encarregada de gestionar el Poliesportiu. “Sant Lluís és un municipi molt lligar a l’esport i volem que els seus habitants gaudeixin d’una oferta completa i variada al Poliesportiu, intentant cobrir totes les necessitats”, explica Herraiz.

Una de ses novetats que ja s’han viscut aquest estiu a Sant Lluís és sa posada en marxa de ses activitats durant es mes d’agost, que a diferència des altres anys, enguany no s’han aturat, cobrint ses necessitats que es usuaris havien fet arribar.

“Estem molt contents de la resposta que hem rebut”, valora Toni Capó, “és senyal de que la gent vol seguir fent exercici tot i estar de vacances, una senyal de que hem de cuidar molt l’oferta durant tot l’any”.

diptic_santlluis_2019 diptic_santlluis_2019

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *