Toni Moll-Descenso sella
Compartir

Un forat per un xoc a sa piragua deixa fora de combat a Toni Moll en es Sella

Toni Moll-Descenso sella

A una prova de s’exigència des ‘Descenso Internacional del Sella 2019′, a més de ser un experimentat palista, compta molt també es coneixement de ses aigües i també sa sort que un pugui tenir.

I açò va ser es que li va faltar enguany as palista des Club Nàutic Ciutadella, Toni Moll, representant des club que va anar acompanyat de Biel Caldentey. En es Sella, en es seu segon any seguit participant, a Moll no li va anar tant bé com es passat 2018, ja què es van xocar de ple, provocant-li un gran forat a sa piragua, havent d’abandonar. “Mala sort a un Sella que té aquestes coses”, deia Moll, que malgrat tot, estava content d’aquesta nova aventura viscuda amb centenars de contrincants.

‘El Descenso del Sella 2019’ amb més aspirants a sa victòria des últims anys hi havia vàries de ses primeres embarcacions des últims Campionats del Món entre es 1157 participants, en 808 embarcacions provinents de 16 països diferents. Una prova en sa què es baix cabal des riu es presentava com un element clau per a definir ses opcions de victòria. Quan hi ha menys aigua, es coneixement des recorregut és clau i un punt a favor des palistes locals i en contra per es mateix Toni Moll.

As final, sa parella formada per José Julián Becerro i Miguel Fernández Castañón es va alçar amb sa victòria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *