Lia Tolmie i Álex Corbacho baten es record de Menorca a nes Nacional cadets i menors de 14 anys de Tir amb Arc

Ct España Tir amb Arc
Compartir

Lia Tolmie i Álex Corbacho baten es record de Menorca a nes Nacional cadets i menors de 14 anys de Tir amb Arc

Arquers des Club d’arc Mahó de tir amb arc van participar a nes Campionat d’Espanya

Ct España Tir amb Arc

Una representació d’arquers i arqueres des Club d’arc Mahó de tir amb arc van participar es passat 27 i 28 de juliol as Campionat d’Espanya de Cadets i Menors de 14 anys que es celebrà en es camp de tir situat en es complexe “Puerta del Hierro” a Madrid on es van reunir un total de 185 participants de ses diferents comunitats autònomes des quals 95 en sa categoria “menors de 14 anys” i 90 en categoria cadets.

Ct España Tir amb Arc

Ct España Tir amb ArcDissabte dematí va tenir lloc sa primera part de sa competició des menors de 14 anys on van disputar un round de 72 fletxes sobre sa distància de 40 metres on es menorquins van obtenir uns bons resultats.

Na Lia Tolmie es va classificar en 34 posició en categoria femenina amb una puntuació de 566 punts lo que implica un nou record de Menorca; n’Abel Melià i en Lluc Santiago es van posicionar es 22 i 32 amb unes puntuacions de 580 i 533 punts respectivament. Una vegada finalitzat es round classificatori, es va disputar sa fase eliminatòria.

Lia Tolmie va guanyar es seu primer enfrontament contra sa andalusa Alicia Castilla amb un resultat de 6-2. Posteriorment va perdre a sa segona ronda que disputava amb sa madrilenya Irati Unamunzaga per 6-0 finalitzant es campionat en 17a posició.

Pel que fa a sa categoria masculina, tant n’Abel Melià com en Lluc Santiago van caure a sa primera ronda eliminatòria contra es mallorquí Aitor Marín i l’Eivissenc Toni Roig respectivament.

A migdia va ser es torn des homes cadets que tiraven ses seves 72 fletxes aquesta vegada des de sa distància de 60 metres. Álex Corbacho, va finalitzar en 42a posició i va aconseguir un total de 514 punts establint així un nou record de Menorca. Aquesta puntuació també permet a s’esportista menorquí rebre una distinció de sa federació internacional de tir amb arc per haver superat es 500 punts a 60 mts.

Ct España Tir amb Arc

No obstant, al igual que es seus companys d’equip, Álex Corbacho no va poder superar sa seva primera eliminatòria i va caure 6-0 contra s’Eivissenc Guarie Barrera. 

Per finalitzar sa jornada, ses dones cadets van començar sa seva participació a les 17:00 també sobre sa distancia de 60 metres. Sa menorquina Clara Cervantes, que va tenir que lluitar contra un fort vent que es va aixecar tot just començar es seu torn, va obtenir 445 punts cosa que la va col·locar en sa 39a posició.

Ct España Tir amb Arc

Com havien fet es seus companys unes hores abans, una vegada finalitzades ses rondes classificatòries, es va disputar sa fase eliminatòria. Clara Cervantes es va enfrontar amb s’asturiana Alba Reigosa. Ambdues arqueres van empatar s’eliminatòria lo que va obligar a disparar una fletxa de desempat que va decantar sa victòria en favor de sa asturiana per nomes 3 mm.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*