Expedició IGA Menorca 2019-Gibraltar
Compartir

Menorca als Island Games: gràcies!

Expedició IGA Menorca 2019-Gibraltar

Un any més, Menorca ha participat en els Island Games. En aquesta ocasió, ha estat una expedició de 120 persones que s’han desplaçat fins a Gibraltar. Esportistes, personal tècnic, delegats i delegades, metge esportiu, fisioterapeutes i voluntariat que han duit el nom de Menorca arreu, i que l’han coronat amb 31 medalles quan han tornat cap a casa. A tots els guanyadors i guanyadores, i a tots els participants, la més sincera enhorabona!

Formar part dels Island Games és més que entrar en una competició que, per definició, reuneix esportistes d’illes d’arreu del món. És fomentar la convivència, les relacions i la companyonia entre els que formen part d’aquesta aventura esportiva.

Els valors que representen i practiquen totes les persones que han participat en aquests Island Games, els converteixen en exemples a seguir, i no només dins el món de l’esport, sinó per a tota la societat.

És per aquest motiu que volem agrair de cor a tots els implicats. Tant des de l’expedició, com també del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca, que ha treballat per fer-la possible.

Agrair i també encoratjar, perquè estem convençuts que l’esport és una eina que ens permet créixer en una societat millor. Més preparada, més tolerant, més inclusiva. Per açò començarem a treballar des de d’ara mateix en la preparació de l’expedició pels propers Island Games, que es celebraran a Guernsey el 2021.

Una vegada més, enhorabona i gràcies per dur i dignificar el nom de Menorca allà on anau.

 

Miquel Àngel Maria Ballester, conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports
Josep Juaneda Mercadal, director insular d’Educació, Joventut i Esports

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *