Volta a Menorca en Patí de Vela-Etapa La Vall-Cala Galdana
Compartir

Volta a Menorca en Patí de Vela-Etapa La Vall-Cala Galdana

Dura i llarga etapa sense vent fins a Cala Galdana

Volta a Menorca en Patí de Vela-Etapa La Vall-Cala Galdana

Sa tercera etapa de sa Volta a Menorca en Patí de Vela – Trofeu Lluís Gay ha sortit aquest matí des de la Vall amb s’atenció posada en sa previsió meteorològica. Es pitjors pronòstics s’han fet realitat: es poc vent ha marcat s’etapa més dura de sa travessa amb més de 5 hores de navegació fins a Cala Galdana.

S’expedició ha sortit a les 11.15 h des matí des de la Vall amb un vent de llevant de 3 nusos que ha arribat a 7-8 nusos fins a arribar as Far de Punta Nati. En aquell moment, es vent s’ha girat cap a l’oest però mitja milla abans d’arribar a Artuxt ja no bufava res.

Llavors s’escenari hauria pogut ser dramàtic amb un regatista que ha estat a punt d’anar a ses pedres.

Tot ha quedat en un ensurt, i en es moment d’enfilar a Cala Galdana es vent ha caigut venint de cara. Sa flota ha arribat cansada as final d’aquesta etapa després de completar 23 milles de recorregut en 5 hores i 30 minuts, sa més llarga de sa Volta que cobreix sa part oest de s’illa.

Per ses dures condicions de navegació no s’ha pogut fer regata classificatòria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *