Volta a Menorca en Patí de Vela-Etapa Fornells
Compartir

Vent suau i navegació en conserva en sa segona etapa de sa Volta en Patí de Vela

Volta a Menorca en Patí de Vela-Etapa Fornells

Es vent suau i sa navegació en conserva han marcat sa segona etapa de sa Volta a Menorca en Patí de Vela – Trofeu Lluís Gay. Ses 12 milles del recorregut des de Fornells fins a La Vall s’han completat en dues hores i mitja, i Jordi Servat s’ha endut sa victòria en una regata celebrada a mitja etapa.

Es patinaires han sortit a les 12.15 h des de sa platja de Fornells en navegació en conserva i han fet una parada tècnica per esperar un des patrons, que ha patit un problema físic. Es pas per es far de Cavalleria ha estat un des moments més emocionants per ses espectaculars vistes des penya-segats rogencs.

A mitja etapa s’ha fet una sortida per disputar una regata fins arribar a destí. Sa classificació ha estat molt ajustada perquè sa distància era curta i es primer i segon han entrat amb pocs segons de diferència.

Es patrons han navegat amb vent de llevant de poca intensitat des de sa sortida. Fins i tot, des de s’Illa des Porros i fins a Cavalleria ha estat en calma. Tot i açò, es vent ha anat en augment cap es final de sa travessa acabant amb una intensitat de 10-12 nusos.

Classificació d’avui

1. Jordi Servat
2. Jordi Mateu
3. Robbert Lerno
4. Víctor Morales
5. Gregori Contreras
6. Rafel Perera
7. Carles Giménez
8. Xavier Recasens
9. Pepelu Rueda
10. Rafa Ulacia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *