Alaior Jove Esportiu Estiu
Compartir

Obertes ses inscripcions per gaudir de ses 19 activitats de s’Alaior Jove Esportiu Estiu 2019

Imagen de una actividad del año pasado.
Imagen de una actividad del año pasado.

S’Ajuntament d’Alaior ha organitzat per as proper mes de juliol un total de 19 activitats esportives i d’oci gratuïtes Cartell Alaior Jove Esportiu 2019destinades a joves d’entre 12 i 17 anys d’edat, donant resposta així a una demanda de ses famílies amb fills pre-adolescents i adolescents d’una oferta esportiva i d’oci durant el període estival. Ses activitats, organitzades amb sa col·laboració de ses entitats esportives del municipi, són les següents: Audiovisuals, cavall, escalada, caiac, senderisme, Karate, defensa personal, pàdel, tennis, tennis taula, “agility”, ciclisme, bàsquet, petanca, vòlei, atletisme, escacs, aquatló i automodelisme.

Ses activitats són gratuïtes per a joves residents as municipi i s’ha establert un únic punt de trobada a s’inici i as final de sa jornada.

Ses persones interessades es podran inscriure a una, vàries o totes ses activitats emplenant un formulari i duguent sa documentació sol·licitada (DNI i fotocòpia de sa targeta de la Seguretat Social o assegurança mèdica) as Departament de Joventut de s‘Ajuntament d’Alaior (971 37 10 02 ext. 148) del 27 de maig al 14 de juny, en horari de 9.30 a 13 hores, i/o a nes correu electrònic puntjove@aj-alaior.org.

S’Ajuntament d’Alaior agraeix sa col·laboració de ses entitats esportives des poble per sa col·laboració i sa implicació en s’organització de l’Alaior Jove Esportiu Estiu 2019.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *