Josep Marquès (CNC) -Copa 1000
Compartir

Josep Marquès (CNC) recupera sensacions i és cinquè a sa Copa 1.000

Sa cosa comença a marxar. Açò és lo que pensen es palista des Club Nàutic Ciutadella, Josep Marquès, i es seu preparador, José L. Moles, una vegada disputada sa Copa Balear 1.000 cadet, a Alcúdia. 

S’esportista des CN Ciutadella va finalitzar aquest dissabte cinquè classificat a sa gran Final celebrada a Mallorca, entre tots es millors semifinalistes de ses Illes Balears; abans, Marquès havia acabat segon a sa seva semifinal, guanyant-se es dret a estar entre es millors.

Una molt bona actuació per a Josep Marquès, que mica en mica va trobant sa seva millor verssió, després d’haver decidit deixar el Centre de Tecnificació de ses Illes Balears i tornar a casa. En Moles mateix comentava ahir a Alcúdia que estan “molt contents del rendiment den Josep, tant en actitut com en progressió, que és la bona i esperada per tots”. També va voler destacar es tècnic d’Es Nàutic es fet que es seu alumne entreni també algun dia a Maó, amb en Vinca Escandell, des CM Mahón. “Entre el que fa aquí i allà es va recuperant en Josep i a un bon nivell”.

En dues setmanes es palista des CNC viatjarà a Pontevedra, a Galícia, per a disputar sa Copa de España, iniciant amb una crono, semifinals i final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *