Curs Primers auxilis-Náutic
Compartir

Interessant curs de primers auxilis en es Club Nàutic Ciutadella

Un nombrós grup de gent ha assistit aquert dissabte matí a ses instal·lacions des Club Nàutic Ciutadella a sa interessant xerrada sobre primers auxilis impartida per Jordi Mier, tècnic de Reacción Servicios.

.

Es assistents presents en aquest entretingut acte han après en Es Nàutic com actuar en cas d’emergència per salvar vides.

S’activitat ha estat organitzada per sa Secció d’Escafandrisme des CN Ciutadella, tocant temes com introducció de primers auxilis, reconeixement d’una emergència i procediment, introducció as suport vital bàsic i Desa o es control d’hemorràgies, traumatismes, cremades o pics d’animal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *