Vela Radiocontrol
Compartir

Diumenge de Vela Radiocontrol as Moll de la Trona, de sa mà d’Es Nàutic

 

Aquest proper diumenge 10 de març, a partir de les 10:30 hores i organitzat per sa secció de vela des Club Nàutic Vela RadiocontrolCiutadella, es Moll de la Trona des port de ponent viurà una entretinguda i interessant demostracio de Vela Radiocontol.

Dos clàssics d’aquesta polida modalitat de vela com són en Tote i en Toni, des CN Ciutadella, juntament amb es seus amics de Maó, ens mostraran com són aquests barcos i com naveguen, a més de que ens es deixeran fer navegar.

Aquesta és sa segona trobada que es celebra a Ciutadella organitzada per Es Nàutic, després de s’èxit de l’any passat, en què es van reunir unes 50 persones a sa platja de Santandria. De caràcter no competitiu, sa principal intenció d’aquests aficionats és fer una demostració per a més petits i més grans que vulguin conèixer un poc més de primera mà  aquest emocionant món.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *