Canvi gespa camp del Menorca
Compartir

S’Estadi Maonès estrena herba artificial

Sa gespa des camp s’ha substituït completament,i s’ha construït un sistema de recollida i canalització de ses aigües pluvials

Canvi gespa camp del Menorca

Ahir capvespre, va tenir lloc s’acte de presentació de sa nova gespa artificial de s’Estadi Maonès, que s’ha finançat a través de ses inversions financerament sostenibles des Consell Insular de Menorca, amb un cost aproximat de 200.000 euros.
S’acte va comptar amb sa presència des tinent d’Alcaldia d’Esports de s’Ajuntament de Maó, Carlos Montes; des conseller d’Esports des Consell Insular de Menorca, Miquel Company; i des president del CD Menorca, Miquel Àngel Sintes.
Ses feines de renovació de s’herba també s’han aprofitat per dur a terme ses obres de construcció d’un sistema de recollida i canalització de ses aigües pluvials, que conduirà s’aigua cap a un dipòsit que es bastirà properament, i que permetrà emprar-la per a ses necessitats de sa instal·lació. 

Canvi gespa camp del Menorca

Inversions i millores en ses instal·lacions esportives de Maó

Carlos Montes va recordar que aquesta actuació respon a sa línia d’inversions en ses instal·lacions esportives de Maó que s’ha seguit durant s’actual mandat, i que ha permès dur a terme importants millores en equipaments com es Poliesportiu Municipal, es pavelló Padre Petrus, Bintaufa o sa pista d’atletisme. 

Montes també va voler agrair sa col·laboració des president del CD Menorca i sa feina feta per es conseller Miquel Company, així com sa bona predisposició de l’Sporting de Mahón, que ha cedit ses seves instal·lacions durant sa realització de ses obres. Finalment, Montes va agrair especialment sa paciència mostrada per ses famílies durant es període en es qual no han pogut disposar des camp. 

Per sa seva banda, Miquel Company va explicar que durant aquesta legislatura es Consell Insular ha destinat més de dos milions d’euros a sa millora de ses instal·lacions esportives, i en es cas des camps de gespa sa inversió ha estat de 900.000 euros per a tota Menorca, i ha assegurat que aquestes millores eren una reivindicació històrica a sa qual no s’havia donat la resposta necessària. 

Finalment, Miquel Àngel Sintes va agrair sa feina feta a s’Ajuntament de Maó i as Consell Insular i va assegurar que sa nova gespa permetrà tenir un camp millor per as al·lots des futbol base.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *