Copa Federació 2018-primer dia
Compartir

Vela

Protagonisme menorquí a sa primera jornada de sa Copa Federació 2018 des CN Ciutadella

Copa Federació 2018-primer dia

Ses aigües de sa badia de Ciutadella han viscut aquest dissabte una intensa i emocionant primera jornada de sa Copa Federació 2018 que organitza es Club Nàutic Ciutadella, amb un centenar d’esportistes entre es millors de ses Balears en ses classes Optimist i Bic Techno. 

Un dia amb tres noms propis de Menorca: Toni Mesquida i Aitana Cavaller des CN Ciutadella en Optimist i Billy Coll des CN Fornells en Bic Techno.

A manca de sa darrera jornada que es viurà diumenge, poques sorpreses entre es 80 regatistes Optimist, ja que sa doble campiona del món mallorquina, Maria Perelló (CN Arenal) mana sa classificació general a Ciutadella, per davant des seu company Pau Mesquida i Jaume Ribas (CN  
Sa Ràpita). Entre es menorquins, destacar a Toni Mesquida, regatista des CN Ciutadella, que es posiciona com a líder d’Optimist sub11 de Balears i sa seva companya de club Aitana Cavaller es posa com a 8ena femenina de 80 participants a Ciutadella.

Per lo que fa a sa classe Bic Techno 293, protagonisme menorquí en aquest primer dia de Copa Federació ja que Billy Coll (CN Fornells) mana en sub15, seguit de Sergi Lapuente (CN Arenal) i Nico Madero (CN Can Pastilla).

En sub 17, Nacho Baltasar, Josep Estrany i Naiara Fernández van primers i en sub13 ho són Mateo Jiménez i Matias Conill.

Fotos: Xavi Cardell

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *