Físics present Nacional Karate
Compartir

Segona prova Nacional de karate per es juvenils de Físics

Físics present Nacional Karate

Noemí Hidalgo, Lucas Tobajas, Marc Jaume i Mateu Ruesca, aquest dissabte 17 de novembre lluitaran per una plaça a ses finals de sa Lliga Nacional de Karate i així unir-se a sa resta de competidors de ses diferents categories que ja s’han ficat entre es vuit millors de s’estat en ses restants categories. 

Es quatre ciutadellencs competiran en ses dues modalitats de Kata i Kúmite. Es més jova de s’expedició saltarà as tatami en sa categoria infantil +45kg i intentant mantenir sa quinta posició en que es troba després de sa primera edició. Per altre banda, Ruesca i Jaume es troben en es mateix pes -42kg, malgrat estar en sa mateixa llista únicament podrien trobar-se en una hipotètica final. I sa fèmina des grup, Hidalgo, que disputarà es campionat en -42kg . 

Es components de s’equip de Físics junt as seu entrenador Shuto, parteixen aquest divendres cap a sa ciutat extremenya de Villanueva de la Serena molt esperançats de tornar cap a Menorca amb algun metall, però sí, conscients des gran nivell en que es trobaran.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *