Memorial José Preto des Castell 1
Compartir

 

Toni Mesquida guanya es Memorial José Preto des Castell

Es regatista d’Es Náutic Ciutadella és el guanyador absolut de sa prova

Memorial José Preto des Castell 1

Molt bona actuació des regatistes del Club Nàutic Ciutadella en es XXXV Memorial José Preto d’Optimist i Làser 4.7 organitzat per es Club Nàutic Villacarlos. Dins des bons resultats des competidors que prepara Toni Mascaró, destacar a guanyador absolut de totes ses classes a sa trobada a Es Castell, Toni Mesquida, qui va ser de llarg es millor en un trofeu que dissabte va tenir quatre 4 proves amb fluix i molt variable i el darrer dia vent fort a molt fort, amb problemes i  
proves anulades. Més de 50 embarcacions es van citar a sa localitat des llevant insular.

Mesquida guanyava en sa classe Optimist mentre que sa seva companya a Es Nàutic, Chantal Cavaller, acabava com a primera dona i cinquena de la classificació general, en Làser 4.7. En aquesta classe, David Sosa, David Ponsetí i Jack Vinnie, tots tres des CN Ciutadella, pujaven as podi per aquest ordre.

En Optimist, Mesquida era primer sub 11 i de sa general Optimist i des tradicional trofeu. Segon sub 11, Sergi Rami Pons del CN Villacarlos i tercer i quart, Joan Sosa i Lluís Mascaró, des CN Ciutadella.

En sub 16, guanyadora Aitana Cavaller (CNC), primera dona i segona de sa general; segon David Triay des Club marítimo Mahón i tercer Borja Torres (CNC). Quart seria Carlos Sánchez-Rodrigo (CMM).

En categoria sub 13, victòria per Francesc Sosa, seguit de Maria Gornès, Clara Mendoza i quart, Nassau Hui Calafat, tots des CN Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *