Torres, Ponsetí i Cavaller CN Ciutadella-Balear de Làser 4.7
Compartir

Torres, Ponsetí i Cavaller seran a nes Campionat d’Espanya després d’un dur Balear de Làser 4.7

Després de molt patiment i incertesa fins quasi bé as final, no van acabar gens malament ses coses per es regatistes des Club Nàutic Ciutadella presents en es Campionat de Balears 2018 de Làser 4.7, celebrat a Palma de Mallorca aquesta setmana.

En un campionat autonòmic molt complicat en tots es sentits i resultats a vegades injusts per es menorquins, finalment Es Nàutic va salvar i bé sa papereta i de moment tenen garantida plaça ja per es Campionat d’Espanya 2018, amb sa Selecció Balear, Jordi Torres, David Ponsetí i Chantal Cavaller, classificats per es Nacional i amb molt de mèrit. A part també, Laia Mendoza va estar molt bé i compta amb una classificatòria de sub15 a Pollença que li podria donar plaça també amb sa Selecció Balear. 

En acabar aquest complex Balear, Torres i Ponsetí eren es 11 i 12; aquest darrer, a més, 4 sub16. Cavaller acabava 24 de sa general i 6 femenina però com alguna de ses fèmines és ja major de sub18, perden plaça i sa ciutadellenca entra a s’equip balear com a quarta.

Tot açò després d’un Campionat de Balears que no va rodar gens bé i que inclòs Toni Mascaró, director tècnic des CN Ciutadella, va veure perillar ses classificacions des seus alumnes. Un temps dolent i un comité molt rigorós, anulant proves que haurien pogut ser bones. En qualsevol cas, toca preparar-se ara per aquest Nacional 2018 i comfiar  que finalment Mendoza també accedeixi amb ses millors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *