Exhibició d'Agility de Sant Llorenç 2018
Compartir

Brillant sa 7a exhibició d’Agility de Sant Llorenç 2018
Exhibició d'Agility de Sant Llorenç 2018

Avui divendres a les 21 hores, as camp de futbol 7 annex as pavelló esportiu s’ha desenvolupat sa 7a exhibició d’Agility de Sant Llorenç, despres des gran exit de s’edició anterior, a carrec des Club Agility Alaior i amb sa col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior. 

En aquesta edició hi van participar 17 esportistes canets, es quals van realitzar diferents mostres practiques d’aquest esport, amb un muntatge de diferents circuits per es cans.

Posteriorment sa batlessa de s’Ajuntament d’Alaior, Misericordia Sugrañes, acompanyada des regidor Rafel Quintana i Llorenç Cardona ha fet entrega d’un detall a cada participant i un record as Club Agility d’Alaior.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *