V Nits de Lluna Plena-Sant Lluís, escenari esportiu de luxe per s’eclipsi

Presentacio Nits Lluna Plena
Compartir

V Nits de Lluna Plena

Sant Lluís, escenari esportiu de luxe per s’eclipsi

Presentacio Nits Lluna Plena

Sant Lluís acollirà es proper divendres, 27 de juliol, sa cinquena edició de ses Nits de sa Lluna Plena, una cursa nocturna no competitiva oberta a tothom i que ofereix sa possibilitat de fer esport gaudint més de sa companyia i des paisatge que
de sa marca personal. Són tres ses distàncies que es poden triar: 10KM corrents, 5KM corrents o 5KM caminant. Ses inscripcions estan obertes online a Elitechip fins dijous per sa nit, i es divendres ses inscripcions s’hauran de fer s camp de futbol 7, a Sant Lluís, a partir de les 18 hores. Ses curses seran a les 21.30 hores. 

Sa cinquena edició s’ha presentat aquest dimarts amb sa presència de sa batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, es gerent de Base Deportes Benito, José María Pons, es gerent de Biosport Menorca, Toni Capó i es representant de sa secció d’atletisme des Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís, Richy Sintes. Una edició que vindrà condicionada per es fantàstic eclipsi que està previst que es vegi es divendres nit i que omplirà el cel d’un color especial. 

Sa cursa comptarà un any més amb una sortida espectacular acompanyada de focs d’artifici, sa possibilitat de córrer de nit, arribant fins a Biniancolla en es cas dels 10KM, i de fer-ho amb un frontal com a recomanació, així com amb calçat i roba adequada per córrer. En acabar, hi haurà servei de dutxes as poliesportiu, així com barra de bar i torrada per comentar i compartir ses sensacions de sa cursa, i es mercat d’estiu instal·lat as carrers de Sant Lluís. 

Montse Morlà

“Les quatre edicions que ja hem viscut d’aquesta cursa ens han de servir per oferir una experiència en la que tot surti molt bé, prenent nota de coses que tal vegada no han sortit com volíem i que enguany hem destinat recursos per intentar que sigui tot perfecte”, ha valorat la batlessa, molt “satisfeta i orgullosa” de que el seu municipi aculli un any més aquesta trobada estiuenca que canvia de data passant al mes de juliol perquè la lluna plena d’agost coincidirà amb les festes de Sant Lluís. 

“Hi ha uns esforços logístics i organitzatius molt importants i per això vull agrair la feina de Base Deportes Benito, així com de Biosport Menorca, que fan que la organització sigui el màxim eficient”, ha valorat Morlà. 

Toni Capó

Per sa seva part, Toni Capó ha volgut “agrair a tots es voluntaris, al Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís, especialment a la secció d’atletisme que sempre estan disposats a ajudar quan fem activitats com aquesta, igual que a la Policia i a la Brigada, sense la seva implicació seria molt difícil que es pogués fer aquest esdeveniment, que fos segur i que poguéssim gaudir”. 

En aquest sentit, es gerent de Biosport assegura que “aquesta cursa és especial per nosaltres perquè compartim els valors amb els que va néixer Biosport Menorca, que són fer esport per tothom, en família i per salut i no tant en competició, tot i
que també hi ha lloc per aquelles persones que s’ho prenen com un repte i volen venir a anar el més ràpid possible”.
Davant el canvi de data, Capó ha explicat que “passar a juliol implicava es repte de mantenir ses inscripcions ja que sempre serà més fàcil a s’agost, però afortunadament anem a n’es mateix ritme que l’any passat per lo que ens fa ser
optimistes i pensar que podrem arribar a n’es 1.000 participants”. El motiu ha estat que la lluna plena d’agost coincidia amb les festes de Sant Lluís. 

Jose María Pons

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*