Concentració Es Nàutic
Compartir

Concentració de luxe i talent en Es Nàutic

Concentració Es Nàutic

Passades ses festes de Sant Joan, ses aigües de Ciutadella i ses instal·lacions d’Es Nàutic han acollit una concentració de luxe entre es dies 26 i 28 de juny, a càrrec de s’equip de regates des CN Ciutadella, en  Làser, que dirigeix es preparador Toni Mascaró.

Es regatistes d’Es Nàutic, Nando Sebastián i Pere Ponsetí, junt amb tot s’equip del CN Ciutadella format per Chantal Cavaller, Pepe de Sintas, Lara Litvin, Toni Vidal, David Ponsetí, Jack Vinnie, Sergi Pons, Jordi Torres, Laia Mendoza, David Sosa, Pepe Gornès i s’entrenador del CNC, Bernat Pons, han compartit dies i experiències amb tres grans de ses Illes Balears, des Centre de Tecnificació de ses Illes Balears. Pep Cazador, des millors d’Espanya i del món, Fàtima Reyes, ‘coach’ i una regatista també molt destacada a nivell internacional i sa també preparadora, Cristina Hill. Ells tres pertanyen as Club Nàutic s’Arenal. 

«Uns màquines, quins dies més extraordinaris. Del milloret del món navegant amb nosaltres aquestes dies», es felicita Toni Mascaró. Una concentració de làsers a Ciutadella que ha cercat com a principal objectiu «passar-ho molt bé i aprofitar d’aprendre des millors, amb un treball intensiu per els joves que se han d’adaptar-se a Làser en el nostre club». Mascaró ha trobar molt positiva aquesta trobada de ‘cracks’ «per preparar la pròxima temporada de campionats que comencen el setembre, el primer, el Campionat de Balears i classificatori pel Campionat d’Espanya. Aquest estiu, a tope de feina».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *