Sergio Llull
Compartir

Es Castell denominarà sa seva zona esportiva amb es nom de “Zona deportiva Sergio Llull”

Sergio Llull

S’Ajuntament des Castell vol homenatjar un des seus conciutadans més il·lustres i, per aquest motiu, aprovarà denominar sa seva zona esportiva amb es nom de “Zona deportiva Sergio Llull”.

Es jugador de bàsquet, de renom internacional, és es millor esportista de sa història des municipi i ha confirmat que assistirà en persona as bateig de sa zona esportiva que durà es seu nom. S’acte es portarà a terme aquest estiu aprofitant que es jugador no té compromisos internacionals. 

Es Castell vol posar de manifest amb aquesta iniciativa s’orgull de compartir veïnatge amb un esportista que no només destaca per es seus èxits esportius, sinó també com a persona capaç de transmetre es valors de sw’esport entre sa joventut: sacrifici, esforç, disciplina, afany de superació, motivació, treball en equip, etc. 

Sense cap mena de dubte, Sergio Llull és un excel·lent exemple per es joves esportistes des municipi i, gràcies a sa seva projecció mediàtica, es poble d’Es Castell es beneficiarà de sa més que probable repercussió mediàtica de sa notícia en es mitjans de comunicació locals i nacionals, així com a ses xarxes socials.

Informa: MenorcaMultimedia

MenorcaMultimedia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *