Vine a navegar
Compartir

Nou èxit des ‘Vine a Navegar’ entre Es Nàutic i es Consell

Vine a navegar

S’Escola de Vela des Club Nàutic Ciutadella i es Consell Insular de Menorca han tornat a tancar amb un notable èxit es curset de ‘Vine a Navegar’, que han duit a terme amb un bon grapat d’alumnes de  
pràcticament tots es centres de Primària de Ciutadella.

Durant vàries setmanes han passat per ses instal·lacions des Club Nàutic Ciutadella molts fillets i filletes per gaudir del mar i navegar a vela, amb es veterà Toni Mascaró i Lluís Mesquida com a monitors.

«Jo me quedo amb que hem fet un any més els cursos, de la mà del Consell Insular de Menorca i que han vingut pel CN Ciutadella infants de Ciutadella de Primària, amb els quals tot ha anat molt bé», ha destacat Mascaró, director tècnic de vela d’Es Nàutic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *