vela a Menorca
Compartir

Es CN Ciutadella i La Caixa adapten sa vela a Menorca

vela a Menorca

Aquesta primavera no ha estat una qualsevol a sa família des Club Nàutic Ciutadella i de sa seva vela ja que es club que presideix Fel Torrent ha estrenat de manera recent es primer curs des Club Nàutic Ciutadella de vela adaptada per persones amb habilitats especials, junt amb sa Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca i amb sa col·laboració decisiva de s’Obra Social ‘La Caixa’.
Na Sílvia de Ciutadella i en Nan de Maó han estat es alumnes que han participat en aquesta polida i interessant activitat que ha estat dirigida pels preparadors d’Es Nàutic, Toni Mascaró i Lluís Mesquida.  

Un dia per a recordar en lletres vermelles en es Club Nàutic Ciutadella i per na Sílvia i en Nan que va començar amb el que es va iniciar un projecte que des des club esperen que tengui una llarga vida i la mar sia més assequible a més gent.

Sa col·laboració entre es CN Ciutadella i Obra Social ‘La Caixa’ fan possible ja que persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial puguin navegar, contribuint així a sa integració social d’aquests col·lectius. Es director de s’oficina principal de CaixaBank a Ciutadella, Samuel Sintes; es responsable d’empreses de Caixabank a Ciutadella, Nacho Genestar, i l’encara anterior president del Club Nàutic Ciutadella, Bartolomé Carrasco, anunciaren s’agost del 2017 una col·laboració entre ambdues institucions que ara s’ha fet ja realitat a la mar.

Una de ses alumnes d’aquest primer curs de vela adaptada, na Sílvia, agraïa a ses xarxes socials des CN Ciutadella aquesta modèlica iniciativa. «Agrair sincerament, al Club Nàutic Ciutadella i als  
magnífics tècnics que ens van acompanyar, l’oportunitat de practicar un esport tan preciós com és la vela i poder gaudir de la nostra mar d’una forma tan fantàstica».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *