Es Club Nàutic Ciutadella, amb es valent nedador Joan López, a sa Volta a Menorca 

Nedador CN Ciutadella Joan López-Volta a Menorca
Compartir

Es Club Nàutic Ciutadella, amb es valent nedador Joan López, a sa Volta a Menorca

Nedador CN Ciutadella Joan López-Volta a Menorca

Sa secció de piragüisme des Club Nàutic Ciutadella que regeix es preparador José Luis Moles forma part des grup de suport des valent nedador ciutadellenc, Joan López, un esportista amateur, tresorer des Escoltes de Sant Antoni Maria Claret i representant de sa Coordinadora de Persones amb Discapacitat de Menorca que s’ha proposat fer sa Volta a Menorca nedant i per etapes, amb fins solidaris.
En Joan López, de 31 anys, pateix des de naixement una paràlisi cerebral que es dificulta en s’execució de moltes activitats bàsiques de sa vida diària i des des passat cap de setmana s’ ha proposat donar sa volta a s’illa, nedant en etapes de 5km, a celebrar una vegada cada mes, de primavera fins a sa tardor. Si tot va bé, aquesta Volta a Menorca li suposarà completar-a en 6 anys, l’any 2024.

Nedador CN Ciutadella Joan López-Volta a Menorca
Amb es objectius solidaris de fomentar ses donacions de sang, fomentar sa consciència i cura des medi marí i ajudar a una ONG, en Joan López, acompanyat sempre es seus amics de s’A.E. Sant Antoni Maria Claret i amb es suport de sa secció de caiacs des CN Ciutadella de’n Moles, va iniciar aquests passat dies es seu gran somni en aigües obertes. Es ciutadellenc va poder nedar en una hora i 50 minuts de sa Cala des Frares fins a Cales Piques, on sa presència des borbs i ses condicions canviants des vent i de la mar aconsellaren posar punt i final a s’ etapa.
Des de sa secció de piragües d’Es Nàutic es mostren encantats de poder donar recolzament a n’en Joan en aquesta polida travessia.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*