Futbol F5-Sant Lluis_1
Compartir

Final de festa des Torneig Grupo Juaneda

Sa cloenda des  Torneig de Futbol 5 “Grupo Juaneda” no l’oblidarán as fillets/es que hi van participar i que va representar sa seva primera experiencia com a jugadors/es futolistes.
Es mes de 150 petits futbolistes des futur, so van passar de l mes bé a nes Poliesportiu de Sant Lluís. Un poli replet de samarretes de tots es colors com a acte final a una ‘competició’ que cada setmana acull as més petits de tots es clubs de sa zona de ponent insular.
Ses generacions de jugadors del 2013, 2012 i 2011, de la UD Mahón, CD Menorca, CE Alaior, CF Sporting de Mahón i el CCE Sant Lluís com a amfitrió, posen cada dissabte as matí tota sa il·lusió i lluita per disputar uns partits, on es resultat final és es gaudi, d’uns joves que són es futur del futbol menorquí. 

Por Jaume

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *