Afició Bàsquet Menorca
Compartir

Tir Lliure

Bon Ball Tenim amb s’afició menorquina

Per Xus Rotger

tir lliure definitiuVic ha estat testimoni de lo que som capaços de fer els menorquins quan anem tots a una. El sentiment menorquí el duim molt a dins i som molt caparruts. 

Ja fa uns anys que l’illa va demostrar que es una illa de bàsquet, durant aquesta temporada Bintaufa a tornat a sentir el soroll dels tambors i les botzines, i aquest passat cap de setmana desenes i desenes de menorquins han envaït la localitat catalana per estalonar al Bàsquet Menorca i per seguir demostrant que som la millor afició de la categoria i amb diferencia. Avui només han faltat els Caixers i Cavalls per completar la festa menorquina. 

Afició Bàsquet Menorca

Des de el primer minut de la semifinal fins acabar las celebracions després de guanyar la final davant el Masnou, l’equip s’ha sentit estalonat i a rebut l’aire que li faltava en els pitjors
moments. Sentir “Un Senyor damunt un Ruc”, “Maniquí” i d’altres cançons de ses nostres festes a fet que el Pavelló de Vic es convertís en un petit Bintaufa.

deportesmenorca.com, únic mitjà de comunicació menorquí present a Vic, així ho va poder corroborar i donar fe de lo esmentat.

“Bon Ball Tenim”, com al llarg de molts partits de la temporada, ha posat la banda sonora a la festa menorquina. La comunió entre equip, afició i sa Txaranga musical ha estat total. Deien per megafonia durant l’entrega de trofeus que l’afició menorquina es mereixia una medalla, afirmació totalment certa. 

Els pels de punta tenia davant l’ordinador, i enveja, molta enveja, de no poder-hi estar present, com un més dels aficionats o redactant les cròniques des de peu de pista. 

Gràcies, evidement a tot l’equip i a tot el club, però gràcies sobre tot a l’afició menorquina, desenes i desenes d’estudiants i desenes i desenes desplaçats des de sa roqueta. I gràcies “Bon Ball Tenim”, perquè amb vosaltres es respira molt millor ambient i es mes fàcil donar alè a l’equip. 

Ara toca omplir Bintaufa, que el Pavelló Menorca torni a ser aquell infern tant enyorat, i que des de altres punts de la geografia “basquetbolística “d’aquest país vegin de que som capaços els menorquins. 

Faguem d’aquesta fase d’ascens una festa menorquina, homenatgem a l’equip, passi el que passi a la pista. Les grades de Bintaufa seran una festa a la que només hi poden faltar els cavalls, perquè ses “Canyes verdes”, es “Jaleo” i demés cançons les tocarà aquesta gran txaranga i seran cantades per aquesta gran afició, i demostrem a tots els que ens mirin que…”Bon Ball Tenim amb s’afició menorquina” 

#OmplimBintaufa #LlenamosBintaufa. 

Rissoabraçada amics lectors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *