EQUIP OPTIMIST Club Náutic Ciutadlla
Compartir

El CN Ciutadella, entre es millors de ses Balears en Optimist

EQUIP OPTIMIST Club Náutic Ciutadlla

Aquests passats dies s’ha publicat es llistat des vuit millors clubs de ses Illes Balears en sa categoria Optimist i que, per tant, seran es que podran competir en es pròxim Campionat de Balears per Equips 2018. I es conjunt de joves talents des Nàutic Ciutadella, que prepara Antoni Mascaró a tornat a fer història en entrar-hi en una digna cinquena plaça.
Fins fa pocs anys el CN Ciutadella ni tan sols hi entrava en aquest selecte grup des millors i després van arribar a  entrar com a vuitens classificats; posteriorment com a setens i enguany ja en aquesta gran cinquena posició de les Illes Balears.

Tot gràcies a una acurada i impressionant feina duta a terme de part des tècnic i es seus alumnes, en constant evolució.
Es CN Ciutadella només ha quedat per darrera d’Arenal, La Ràpita, Palma i CMSAP en aquesta classificació i ara participarà en s’Autonòmic per equips, on competeixen equips de quatre  regatistes, en competicions de 4 contra  4, un club contra un altre, i es van eliminant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *