Regata Final Baler Escolar
Compartir

Es menorquins dónen es call a ses Finals Balears d’optimist

Ponsetí, aguantar sa seva classificació per sa pròxima Copa d’Espanya 2018

Aquest any ha sigut sa temporada amb mes regatistes de Menorca a ses Finals Escolars

Regata Final Baler Escolar

Bon paper des regatistes del menorquins en ses Finals Escolars d’optimist d’enguany celebrades aquest passat cap de setmana al Club Nàutic de Cala Gamba, a Palma de Mallorca.

Acompanyats per es seu entrenador as CN Ciutadella, Antoni Mascaró, David Ponsetí va patir en aquestes finals junt amb es millors de ses Illes Balears; principalment, per sla falta de vent.

Malgrat tot, Ponsetí a Cala Gamba va saber aguantar sa seva classificació amb s’equip balear per sa pròxima Copa d’Espanya 2018, on el regatista d’Es Nàutic intentarà millorar la seva posició en el rànquing nacional que, en aquests moments, està es 22 d’Espanya.
Per sa seva part, Pepe de Sintas, també del CN Ciutadella, també patia a Mallorca en la seva regata de comiat de la classe optimist però aconseguia igualment mantenir-se al meritori lloc 31 del del rànquing balear.

Finalment, es seu company de club, Borja Torres, es descobria en ses seves primeres Finals Escolars Balears i aconseguia es seu millor resultat autonòmic, en el 47; una bona estrena que dóna esperances per a l’any vinent.
Aquest any ha sigut sa temporada amb mes regatistes de Menorca que han aconseguit arribar a les Finals Escolars, arribant a aquest punt per filtres amb classificatòries i només estan es 60 millors de Balears de 300 regatistes que hi ha hi accedien, amb quatre del CN Ciutadella, un més que el 2017.

Els tres mencionats i Jack Vinnie, que va donar es call també a Palma, amb molt de mèrit per arribar fins aquí. David Ponsetí està classificat dins l’equip balear com a únic menorquí, on només hi ha els 20 millors de les Illes Balears.
Eivissa, que té el doble de regatistes que Menorca, només va col·locar-ne sis per Cala Gamba, com sa nostra illa.
Al marge de sa participació dels regatistes del CN Ciutadella també hi van ser Pol Ferrer (CN Villacarlos) i Carlos Sánchez-Rodrigo (CM Mahón).

Ferrer sembrava sa seva millor classificació, amb un 16 a sa general mentre que es regatista de Maó tenia un paper digne.
Van ser dos dies de manca de vent i de ses sis proves previstes només se’n van poder realitzar quatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *