Jurat Homenatge Esportistes de s'any
Compartir

Primera reunió des jurat de s’homenatge as esportistes destacats de s’any

Enguany, s’han rebut més d’una cinquantena de propostes, provinents de diverses entitats de la ciutat

Jurat Homenatge Esportistes de s'any

Aquest matí, s’ha reunit, per primera vegada, es nou jurat de s’Homenatge as Esportistes Destacats de s’Any, que ha rebut ses candidatures presentades de part des membres de sa Comissió Tècnica de sa Regidoria d’Esports. 

Es jurat d’enguany està format per Paula Seguí, Lucía López, Jordi Ribera, Lluís Orfila, Julián Tendero i José Recasens, tots ells amb trajectòries relacionades amb es món de s’esport. 

En total, s’han rebut més d’una cinquantena de propostes, provinents de diverses entitats de la ciutat. Sa propera reunió des jurat tindrà lloc es pròxim 16 de març, i servirà per triar, d’entre totes ses candidatures finalistes, qui seran els homenatjats en sa gala de lliurament des guardons, que tindrà lloc a sa Sala d’Actes de s’Ajuntament de Mô, es pròxim 7 d’abril, a les 19 hores. 

Es tinent d’Alcalida d’Esports, Carlos Montes, ha assenyalat que “l’Ajuntament segueix apostant per aquest format, que dona suport a l’esport base i posa en valor l’esforç i dedicació dels nostres esportistes més joves, de la mateixa manera que ho fan les entitats i les famílies, aquestes darreres part fonamental del desenvolupament de les seves trajectòries esportives”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *