Comença es II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet

Poster -Torneig-Trasmediterranea-Illes-de-Basquet-SCARIOLO
Compartir

Comença es II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet

Poster -Torneig-Trasmediterranea-Illes-de-Basquet-SCARIOLO

Es seleccionador nacional, Sergio Scariolo i s’exjugador internacional, Fernando Romay entre es convidats de luxe d’aquesta nova edició de sa festa des minibàsquet balear

Es II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet arrenca aquest divendres capvespre a les 19:00 hores amb sa Taula Rodona “La diversió en l’aprenentatge”. S’ex jugador internacional, Fernando Romay, Toni Fontcuberta (Risofonku) i Víctor Eguriase Uwagba xerrarán sobre sa importància de que es fiets i fietes aprenguin divertint-se. Es moderador serà Antoni Muñoz, president des Col.legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i s’Esport de les Illes Balears. 

Serà aquest divendres dia 26 a les 19:00 hores al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor(Carrer Fra Joan Garau, 2).

VISITA SERGIO SCARIOLO

Dissabte començaran ja ses activitats esportives amb s’assistència des seleccionador nacional, Sergio Scariolo. Es II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet el disputaran combinats de minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a sa categoria masculina com femenina. En total són 100 fiets i fietes de més de 40 clubs de tot s’arxipèlag que gaudiran d’un cap de setmana ple de bàsquet i activitats paral·leles.

A més des partits entre es combinats i sa Taula Rodona, s’han organitzat també diferents activitats: 

COMPETICIONS

3×3 Minibàsquet 

A més des torneig entre es combinats de ses Illes, s’ha organitzat un 3×3 de minibàsquet dirigit a tots es fiets i fietes que tenen fitxa federativa i que no estiguin seleccionats a nes combinats. Serà dissabte i diumenge dematí. 

Concurs d’habilitats i concurs de tir 

És una activitat dirigida a tots es fiets i fietes que disputen es 3×3. Durant es dematí de dissabte es disputaran ses fases prèvies i diumenge dematí ses finals. Participaran tots es fiets i fietes que s’han inscrit as 3×3. També es podran apuntar as pavelló aquells fiets i fietes en edat de Minibàsquet i que no participin as Torneig 3×3.

FORMACIÓ

Clínic Ángel Cepeda

Dissabte a les 16:00, as Pavelló de Llucmajor, s’ha organitzat un clínic amb s’entrenador Ángel Cepeda sobre “Tecnificiació a Minibàsquet”. Es preu és 10 euros. És una activitat que donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, són 4 crèdits formatius.

Taller de risoteràpia

S’entrenador Toni Fontcuberta ha creat sa modalitat de “Risobasket”. Una manera diferent d’entendre es nostre esport on s’aplica sa risoteràpia. És una activitat dirigida as jugadors, jugadores, pares i mares a més de qualsevol tècnic que estigui interessat.  

En aquest cas, ets entrenadors i entrenadores hauran de pagar 10 euros i serà una activitat que es donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, seran 4 crèdits. Serà a les 11:15 as Pavelló de Llucmajor. 

Es preu per a tots ets entrenadors o entrenadores que vulguin fer ses dues activitats (Clínic Ángel Cepeda i Taller de Risoteràpia) és de 15 euros.

Informa: Juan Antonio Bauzá/Departament de Comunicació FBIB

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*